Szentes-Ker

Víz – gáz – fűtés – hűtés – fürdőszoba – burkoló

Gondold ki!

Gyere be!

Válaszd ki!

Vidd haza!

Minden lépésnél veled vagyunk

Az elsőtől az utolsóig!

Szakmai tanácsadás

A különböző technológiák ismerete és a gyakorlati tapasztalatok alapján segítünk minden megrendelőnknek, hogy a legoptimálisabb és minden elvárásnak megfelelő terméket sikerüljön kiválasztani.

Ingyenes árajánlat készítés

A tervezője vagy kivitelezője által készített anyagkiírás és a vásárló igényei alapján szakképzett kollégáink ingyenesen elkészítik az árajánlatot.

Kivitelezők ajánlása

A tervezője vagy kivitelezője által készített anyagkiírás és a vásárló igényei alapján szakképzett kollégáink ingyenesen elkészítik az árajánlatot.

Egyedi árak

A teljes épületgépészeti anyag megvásárlása esetén egyedi árakat biztosítunk vásárlóinknak.

Házhoz szállítás

A szaküzletünkben vásárolt termékeket Szentes belterületén belül ingyenesen szállítjuk házhoz. A Szentes kistérségén belüli településekre a házhoz szállítás kedvezményes áron történik, a részletekről áruházunkban tájékozódhat.

Bemutatkozás

Vállalkozásunk közel 10 éve foglalkozik épületgépészeti termékek forgalmazásával.
Szortimentünk kizárólag magas színvonalú, nagy múltú, fejlesztésekben élenjáró európai és hazai gyártók termékeit tartalmazza, melyek minősége garantálja partnereink hosszú távú elégedettségét.

Hatalmas raktárkészletünk folyamatos ellátást biztosít, melynek kiszállítását Szentes és vonzáskörzetében vállaljuk.

Üzletünknél állandó, ingyenes parkolási lehetőség.

Elektromos készülékek

Az elektromos kazánok nagyon kényelmes fűtési technológiát biztosítanak otthonunk számára. Sok rétűek és igen megbízható működés jellemzi őket. Ma már az elektromos kazánok kínálatában minden olyan funkció és paraméter megtalálható ami egy más forrásenergiájú (fa, vegyes, gáz, stb) készüléknél.
Az elektromos kazánok üzemeltetési költsége, köszönhetően a kitűnő technikának és energiatakarékosságának bátran felveszi a versenyt más rendszerű kazánok üzemeltetési költségével. 

Elektromos kazánok

 

Az elektromos kazánok üzemeltetési költsége, köszönhetően a kitűnő technikának és energiatakarékosságának bátran felveszi a versenyt más rendszerű kazánok üzemeltetési költségével.
Nyugodtan kijelenthetjünk, hogy ezen kazánok működtetési költsége nem drága.

Az elektromos meleg vizes fűtés további jelentős előnye, hogy bármikor átállítható egy másik energiahordozóra. További előnye, hogy teljes mértékben használható kiegészítő fűtésre vagy éppen csak kis légterek és helyiségek fűtésére.

Elektromos vízmelegítők

Az elektromos átfolyós vízmelegítők automatikus üzemeltetésűek és a csap elfordításával azonnal szolgáltatnak melegvizet. A vízelvételkor fellépő energia használattal elkerüljük a hőtárolással kapcsolatos veszteségeket.

Kis méretének és esztétikus megjelenésének köszönhetően a csaptelepek közelébe is felszerelhetjük, a közelsége miatt pedig csökkenthetjük a hőveszteséget és a vízhasználatot. Az átfolyós vízmelegítőkből korlátlan mennyiségben nyerhető melegvíz. Az elektromos vízmelegítők biztonságosan üzemeltethetőek, nem választanak ki semmilyen egészségre káros anyagot és nem robbanásveszélyesek.

 

Zártrendszerű tárolós vízmelegítők

A zártrendszerű tárolós vízmelegítők tartálya acéllemezből készül, a korrózió elleni védelmet speciális tűzzománc bevonat és magnézium aktívanód biztosítja. Ezek a készülékek több vízvételi hely illetve zuhanyzós csaptelepek ellátásra alkalmasak.

Szabadkifolyású készülékek

A szabadkifolyású készülékek egy vízvételi helyet tudnak ellátni, tartályuk műanyag, csak a velük szállított speciális csapteleppel együtt üzemeltethetők.

Otthonfelújítási program
Kérjen szakértőkollégáinktól segítséget

Az üzletünkben vásárolt anyagokat Szentes területén ingyenesen szállítjuk házhoz.

Vidékre kedvezményes árakat számítunk fel.

Gázkészülékek

A gázkazán egy olyan készülék amely valamilyen éghető gáz, mely jellemzően földgáz vagy PB gáz elégetésével hőenergiát szabadít fel, a felszabaduló hőt közvetítőközeg segítségével – jellemzően víz – közöl távolabbi pontokra.

Manapság a gázkészülékek nagy kényelmet biztosítanak az otthoni fűtés és melegvíz-előállítás terén, nagy figyelmet fordítva annak, hogy az ügyfelek anyagi befektetése minél gyorsabban megtérüljön. Az egyszerű üzembehelyezés, a könnyű karbantartás, és a felhasználóbarát kivitelük egységesen hozzájárulnak ahhoz, hogy kiszolgálják a mindennapi igényeket

Fali gázkészülékek

A fali gázkazánok, mint nevükből is kiderül, falra szerelhetőek. Jellemzően kis súllyal rendelkeznek, és jó érintésvédelemmel vannak ellátva ezért fürdőszobában is elhelyezhetőek.

A gázüzemű falikazánok lakások, családi házak fűtésére alkalmasak. A hazai piacon kombi és fűtő kivitelben, kéményes és zárt égésterű (turbós) illetve kondenzációs változatban kerülenek forgalmazásra.

Előnyei a kis helyigény és a kis súly, valamint ezek a kazánok kiváló minőségűek, ár-érték arányban kitűnőek, megbízhatóak és energiatakarékosak.

Kondenzációs gázkészülékek

A kondenzációs gázkazán olyan, magas hatásfokkal üzemelő gázkazán, amely az égéstermékben lévő rejtett hőt is – a füstgázban lévő vízgőz lecsapatásával – hasznosítja. A kéményen távozó égéstermék hőmérséklete mindössze 40-45 °C, mert a készülék a benne lévő rejtett hőt is hasznosítja a kondenzáció jelenségének felhasználásával. Felesleges energia alig távozik az égéstermékkel együtt a szabadba.

A pára lecsapatás felhasználásával, a hagyományos gázkészülékekkel szemben a kondenzációs gázkazán 100% felett hatásfokra is képes.

Kedvező üzemeltetési körülmények esetén ? külső hőmérsékletérzékelős termosztát alkalmazásával ? a kondenzációs gázkazán 20-35% megtakarításra képes egy régebbi típusú hagyományos gázkészülékkel szemben.

A kondenzációs gázkazánok akkor tudnak magas hatásfokkal üzemelni, ha alacsony hőmérsékletű fűtési vizet kell csak előállítani. Magas előremenő vízhőmérséklet esetén a füstgázoknál már nem tud létrejönni a kondenzáció jelensége. A gázkazán ebben az esetben is egy nagyon jó hatásfokú hagyományos készülék módjára üzemel. A leggazdaságosabb üzem nagy felületű hő leadók ? pl. padlófűtés, falfűtés vagy a radiátorok túlméretezése ? alkalmazásával érhető el, mert ezek alacsony hőmérsékleten működnek.

Álló gázkazánok

Az álló gázkazánok általában nagyobb teljesítményűek mint fali társaik éppen ezért méreteik, és súlyuk is nagyobb. Modern kivitelű változataik már belső terekben is elhelyezhetőek.

Az álló gázkazánok hosszú élettartamúak és megbízhatóak, mivel a hőcserélőjük öntött vasból készülnek.

Előnye, hogy az ilyen készülékek energiatakarékosak, kicsi helyigényűek és a füstgázelvezetés egyszerűen kivitelezhető.

Átfolyós vízmelegítők

Az átfolyós melegvíz-készítés a legolcsóbb melegvízkészítési eljárás, hiszen nincs tároló hőveszteség. Az átfolyó vízmennyiség és megkívánt hőmérséklet függvényében a készülék automatikusan változtatja a felhasznált gáz mennyiséget, vagyis a készülk teljesítményét.A kazán csak akkor és addig használ gázt a melegvíz előállításhoz, amíg Ön szeretné.

Az átfolyós rendszerű gázmelegítők egy vagy több vízvételi hely melegvíz szükségletét tudják biztosítani, például mosdó, zuhanyzó, mosogató. Az átfolyós rendszerű vízmelegítők általában füstgázszenzorral is rendelkeznek, amely a füstgázelvezetési problémák esetén leállítja a készüléket, és így megakadályozza, hogy füstgáz kerüljön a levegőbe.

Konvektorok

A konvektorok modelljei ideálisak lakások, nyaralók, üzletek és egyéb épületek fűtésére, mert csak a pillanatnyilag használt helyiségeket fűtik a kívánt hőmérsékletre..
A korszerű technológia alkalmazásával készült berendezések nagy fűtőteljesítményük ellenére rendkívül kedvező gázfogyasztással rendelkeznek, amelynek köszönhetően gazdaságosan üzemeltethetőek, ugyanakkor alacsony káros anyag kibocsátásuk révén elhanyagolható a környezetre gyakorolt hatásuk.

Előnye, hogy a beruházási és üzemeltetési költségei alacsonyak és ez a fűtési mód nem fagyveszélyes.

Rólunk mondták

Tornyai László

Kellemes meglepetés ért. Nagyon figyelmesek, hozzáértők.

Kiss Zsuzsanna

Felújítás előtt áll a fürdőszobánk. Sok hasznos ötletet kaptam az üzletben.

Mészárosné Ági

Több dolgot rendeltem náluk. Időben megérkezett minden és még házhoz is hozták.

Szabó Böbe

Egyszer valaki mondta, hogy nézzek be hozzájuk. Azóta másokhoz nem kell mennem.

Bene Erik

Nagy szerencsém volt, hogy hozzájuk fordultunk az üzlettársaimmal. Remek csapat!

Szilárd tüzelésű kazánok

Az emelkedő energiahordozó árak miatt egyre nagyobb jelentőséget kap a szilárdtüzelés. A kazánok kedvező áru, kiemelkedő minőségű készülékek, amelyek mind önálló, mind pedig kiegészít? fűtőberendezésként alkalmazhatók. Megbízható, tartós készülékek, amelyek hosszú távú megoldást nyújtanak a háztartások számára.

Vegyes tüzelésű kazánok

A vegyestüzelésű kazán egy olyan fűtőkészülék, mely fával, kokszal, szénnel, mezőgazdasági hulladékokkal üzemel. A hagyomásnyos értelemben vett vagyestüzelésű kazánokban nem szabályzott az égés, ezért a feleslegesen megtermelt energiát érdemes letárolni fűtési puffer tárolókban.

Alkalmasak lakások, családi házak, műhelyek, csarnokok, intézmények, stb gravitációs vagy keringető szivattyús fűtésére.

A kazán testek vastag acéllemezből, hajlított eljárással, hegesztett kivitelben készülnek. A kazánok biztonsági szeleppel illetve opcionálisan biztonsági hűtőkörrel vannak ellátva.

Celsius PV 25 típusú szilárd-tüzelésű lemezkazán

A kazánok alkalmasak családi házak, kis lakások, fólia és üvegházak, kisebb üzemcsarnokok és műhelyek gravitációs vagy szivattyús fűtésére.

A kazánok kezelése, üzemeltetése egyszerű és gazdaságos. A kazánok tűztere 5 mm vastagságú acéllemezből készül élhajlítással hegesztett kötéssel. A kazántesten (3db) öntöttvas tüzelőajtó található, amelyek az üzemeltetéshez szükséges valamennyi funkciót kielégítik (feltöltés, tisztítás, levegőszabályozás).

A Celsius P-V típusú szilárd-tüzelésű kazánok előnyei:

■ A kiépített fűtésrendszer segítségével az egész épületben egyenletes hőeloszlást és szükség esetén használati meleg vizet is biztosít, szemben a kandallókkal és kályhákkal.
■ Megújuló energiát használ a hőenergia előállítására.
■ Nagy tűztérrel rendelkezik, ami egyszerűbb és kényelmesebb használatot eredményez. A nagyméretű öntvény tüzelőajtó (200×300 mm ) hozzáférhetőbbé teszi a tűzteret.
■ A tűztér 5 mm lemezvastagságú hőálló acélból készül, a tartósság és magas nyomástűrés érdekében.
■ Kezelésük, üzemeltetésük egyszerű és gazdaságos.
■ Zárt rendszerre köthetők (üzemi nyomás max. 2 bar), így lehetővé teszi , hogy azonos fűtésrendszeren több kazán is üzemeljen (pl.: gázkazán/szilárd-tüzelésű kazán/pellet kazán).
■ Bármely fűtésrendszerhez csatlakoztatható (radiátoros, padló, fal és kombinált fűtés stb.)
■ Használati meleg víz tartály rendszerbe építése esetén HMV előállítására is alkalmas.

Ajánlott tüzelőanyagok:

■ Tűzifa

CELSIUS Combi 45-50 automata pellet égető berendezés fogadására képes kazán

Teljesítmény: 48kW

A Celsius Plussz kft legújabb terméke a Celsius Combi kazáncsalád.

A kazánok alkalmasak nem fás biomassza és automata üzemben fapollen égetésére. A különleges kialakításnak köszönhetően mindkét tüzelőanyaggal kiemelkedő hatásfokot érhetünk el. A rendszer könnyen és gyorsan összeállítható. Vegyestüzelés esetén kihasználhatjuk a nagyméretű tüzelőajtót. A széles tisztító ajtónak köszönhetően komfortosabbá vált a kazán tisztítása. Az 5cm vastag szigetelés és a többrétegű acél ajtó hozzájárul a magasabb hatásfokon történő üzemeléshez.

Az automata pellet égető könnyen és gyorsan csatlakoztatható a kazánhoz egy külön erre a célra tervezett csatlakozó ajtó segítségével. Pellettüzelés esetén élvezhetjük az automatizált technológia nyújtotta komfortot:

Automata be és kikapcsolás Tűztartás és moduláció (5 különböző teljesítmény fokozat) Négy különböző pellet minőség tüzelési paramétereinek tárolási lehetősége Hosszabb karbantartási periódus Gyorsabb tisztítás

A kazánok megfelelnek az MSZ EN 303-5/2013 harmonizált szabványának, melyet a TÜV SÜD tanusíványával igazolta. Az említett szabvány szerint vegyestüzelés esetén Class3, pellet tüzelés esetén Class5 minősítést ért el, mely az EU norma szerint a legmagasabb besorolási osztály.

Faelgázosító kazánok

A faelgázosító kazánok a környezetvédelmi és gazdaságossági szempontokat figyelembe véve igen jelentős helyet foglalnak el a korszerű fűtéstechnikai megoldások között.
A mikroprocesszoros vezérlésnek köszönhetően a faelgázosító kazán működtetése amellett, hogy rendkívül gazdaságos, kényelmi szempontból is óriási előrelépést jelent a hagyományos vegyestüzelésű kazánokkal szemben. A hagyományos fűtésnél az égéstermék egy jó része hasznosulatlanul a kéményen át távozik. A faelgázosító kazán újszerű égési elvének köszönhetően a magasabb hőmérsékleten éghető gázt is elégeti, így a kazán hatásfoka 85-92 százalékosra nő.

A kazán tisztítása egyszerű, amit havi egyszeri gyakorisággal elég elvégezni.

Pellet kazánok

Mai energiaszegény világunkban folyamatos problémát jelentenek a földgázellátási gondokból eredő földgázáremelések. A hasábfa és a faipari hulladékok (fűrészpor, faforgács) korszerű hasznosításával kialakított préselt pellet tüzelésével működő pellet kazánok, optimalizálják az égési folyamatot és 90% fölé emelik a kazánok hatásfokát. Alkalmazásukkal hozzájárulunk a környezettudatos fűtési módszerekhez és jelentősen csökkenthetjük fűtési költségeinket is.

A környezetbarát pellet kazánok, a gázkazánokhoz hasonlóan kényelmes fűtési rendszerek. Magas hatásfokon, automatizálható üzemeltetéssel, költségtakarékosan működnek.

A pellet égése során kevés a hamuképződés, ezért a tisztításról 2-4 hetente kell gondoskodni.

Kandallók

Fűtőkandalló

A fűtőkandallók elsődlegesen fűtésre készültek. Kívülről hamuzhatóak a tüzelés megszüntetése nélkül. A légfűtéses kandallók közvetlenül a levegőt fűtik és keringetik. Az ilyen kandallókat többnyire kiegészítő fűtésként érdemes használni, így az éves fűtésszámla 30-40 %-a is megspórolható.

A központifűtéses kandallók a víz keringetésével biztosítják a központi fűtést. A kisebb teljesítményű, gyengébb biztonsági felszereltségű kandallókat inkább kiegészítő fűtésként használjuk, míg a nagy teljesítményű központifűtéses kandalló biztonsággal láthatja el az egész ház fűtését. Egyes kivitelek képesek a használati melegvíz ellátást is biztosítani.

Látványkészülékek

A látványkandallóknál elsősorban a megjelenés a legfőbb szempont. A hamuzás belülről kell megoldani, így a látványkandallók csak szakasos üzemmódban működtethetőek.

Különböző méretű és geometriájú üvegfelületek, vékony ajtókeretek jellemzik, az üveg tisztán tartását égés közben, a levegő kandalló belsejében történő áramoltatásával oldják meg.

Szabadon álló kandallók és kályhák

DUNATERM SAB21 VÍZTERES KANDALLÓ BOLTÍVES 21 KW

A SAB21 vagy SAB25 vízköpenyes, boltíves kandalló ideális megoldást jelent az 50-500 légköbméter közötti lakások kifűtésére, ötvözve a kandallótűz árasztotta hangulatot a leggazdaságosabb fűtési módszerrel, a fa- vagy brikett tüzeléssel.

A kandalló legfontosabb jellemzői és előnyei a következők:
– automatikus hőfokszabályozás lehetősége a huzatszabályozóval
– 5 mm vastag ajtó, amely megakadályozza a hőtágulás okozta vetemedést, elgörbülést
– dupla szigetelés az ajtónál, hőálló kerámiazsinór tömítés az ajtóprofilban, és hőálló kerámia szalag szigetelés az üvegnél
– egyetlen, megnagyobbított ajtó, amely megkönnyíti a tüzelőanyag berakását, a tüzelő maximális hosszúsága 45 cm lehet
-nagy öntöttvas rács, 18 mm vastagságú

A vízteres kandalló előnyei:
– nem szükséges különálló kazánház építése
– hosszú élettartam az 5 mm vastagságú kazánlemez beltérnek köszönhetően
– ötvözi a kellemes hangulatot a komfortos meleggel
– egy helyen fűt, az egész lakásban melegít

Dunaterm boltíves lemez kandalló 8,5 kW

Égőtér 3 mm, köpeny 2 mm acéllemez
Öntvényrács
Homlokzati tűztér ajtó hőálló üveggel
Hamuszekrény
Belső burkolat samott téglákból
Kéménycsatlakozó csonk huzatszabályzóval

 

HECHT SPARKLIS – SZILÁRD TÜZELÉSŰ KÁLYHA

hőteljesítmény 5-7 kW
méretei [cm]     33x36x93
tömeg [kg]         36
Anyaga: acél
Ajánlott tüzelőanyag: fa, fabrikett

FŰTÉSI MEGOLDÁSAINK

Kérje szakértő kollégáink segítségét!

Fürdőszoba berendezések

Egy szép, praktikusan berendezett, otthonos fürdőszoba segít, hogy a napja derűsen, energiával telve kezdődjön. Nyitott, barátságos környezetben az ellazító fürdés és a szépségápolás is sokkal kellemesebb.

Szaniterek

A szaniter szó egy átfogó gyűjtőfogalom, melybe beletartoznak a mosdók, bidék, wc-k. A legtöbb gyártó porcelánból készíti ezeket a termékeket, de ma már léteznek úgynevezett öntött márványból készült mosdók is. A fenti felsorolásban mindkét anyagból talál termékeket, melyek forma és méretválasztéka biztosan elnyeri a tetszését.

Csaptelepek

A KLUDI márkanévhez hűen magas színvonalú termékeket és szolgáltatásokat kínál vevőinek. A német KLUDI fürdőszobai szerelvények kiváló minőségű design-termékek, kedvező áron. A teljes termékválaszték hosszú élettartamot és tartós minőséget képvisel.
A száz éves múlttal rendelkező MOFÉM és TEKA csaptelepek, zuhanyrendszerek magas minőségi színvonalúak, nemzetközi tanúsítványokkal elismertek, emellett energia- és víztakarékosak, forrázásvédelemmel ellátottak.
A TEKA szerelvények keramikus vezérlőegysége magas ellenállóképességű szinterezett kerámialemezeket tartalmaz. A tárcsák porozus felülete tovább megtartja a kenőanyagot és finomabb, lágyabb mozgást eredményez, meghosszabbítva ezáltal a csaptelep élettartamát. A működtetést végző elem el van szigetelve a víztől, így biztosítva a folyamatos kenést.

Kádak, zuhanytálcák

A ROLTECHNIK zuhanyfülkék, kádak, hidromasszázs rendszerek korszerű és attraktív formatervezésűek, konkurencia nélküli méretválasztékkal és hosszú jótállási idővel. A gyártó sokéves fejlesztései, valamint a racionális üzletpolitika tette lehetővé, hogy a kínálat és a színvonal növekedése mellett a termékárak ne emelkedjenek, ezáltal mindenki által elérhetőek legyenek.
A RAVAK fürdőszoba berendezések kiváló minőségűek és nemzetközi tanúsítvánnyal rendelkeznek. Emellett esztétikusak, praktikusak, magas használati értékkel rendelkeznek, műszakilag átgondoltak és nem utolsó sorban biztonságosak.
Agyártók kínálatban nem hagyományos technológiákkal előállított kádak is szerepelnek. A ROLTECHNIK kádaknál a kiinduló anyag az antibakteriális, koextrudált akril. Ezen kádak hőhatása jobb, jóval hatékonyabb a hőszigetelésük.
Az öntött műmárványból, azaz darált dolomit és műgyanta keverékéből készülő speciális RAVAK zuhanytálcák esetében a gránit és a márvány természetességét, előnyeit használják ki. A csúcsminőségű anyagok felhasználásával szinte végtelen területen alkalmazhatóak: lehetnek luxuskiegészítők otthoni fürdőszobánkban, de tartósságuk ideálissá teszi használatukat kórházakban, uszodákban, különféle sportlétesítményekben is.

Zuhanykabinok

A zuhanykabinok formáját tekintve léteznek negyedköríves, szögletes, sarokbelépős kivitelek, illetve zuhanyajtók, zuhanysarkok formájában is kialakíthatjuk a fürdőszobánk méretének, stílusunknak és minden egyéb igényünknek megfelelő zuhanyozási lehetőséget fürdőszobánkban.
A gyártók speciális víztaszító réteget képző eljárást fejlesztettek ki, aminek segítségével megakadályozható valamennyi típusú szennyeződésnek – beleértve a vízkövet és a zsiradékot – az üvegfelületen történő lerakódása. Mindemellett a felület karbantartása, tisztítása is leegyszerűsödik ezáltal.